Mausteinen mustikkatorttu

Mausteinen mustikkatorttu
piirakkavuoallinen
Pohja:
75gsulatettua voita
2dlpiimää
1muna
1dlfariinisokeria
1dlsiirappia
3dlMyllyn Paras Sämpyläjauhoseosta
½tlkanelia
½tlneilikkaa
1tlsoodaa
Täyte:
3dlmustikoita
2dlkermaviiliä
½dlsokeria
1muna
2tlvaniljasokeria
Leivitykseen:
Myllyn Paras Korppujauhoja

Valmistusohje

Sulata rasva, lisää piimä, muna, sokeri ja siirappi. Lisää sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu mausteet ja sooda. Levitä taikina voidellun ja korppujauhotetun piirakkavuoan pohjalle. Kaada päälle mustikat. Sekoita päällyksen aineet keskenään ja kaada seos marjojen päälle. Paista 200-asteisen uunin alatasolla puolisen tuntia. Mikäli piirakkavuoka on pienehkö halkaisijaltaan, paista kauemmin, jotta paksumpikin piirakka ehtii kypsyä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Ihana mausteinen piirakka. Vaikka joskus vaihdan viilit ja muut kevyempiin versioihin. Olen kyllä ikuisena painonvartijana tyytyväinen pakastetuotteisiinne ja reseptiklubi on hyvä juttu. Minun leivontapäivinä, jotka viimeisen kahden vuoden aikana ovat jonkin verran vähentyneet, reseptikansio otetaan kyllä esiin. Aina löytyy vaihtoehtoja.