Ainekset 4-6:lle annosta

2
rkl
öljyä
2-3
tl
currytahnaa
1
sipuli (tai 100 g pakastesipulikuutioita)
3-4
dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
1
tlk
tomaattimurskaa (4 dl)
1-2
rkl
GoGreen salsakastiketta
2
dl
kookoskermaa
1
sitruunan mehu
1
tl
juustokuminaa

Ohje

  1. Kuumenna öljy kattilassa, lisää currytahna ja hienonnettu sipuli ja anna hetki kuullottua kuumassa öljyssä. Lisää vesi, liemikuutio ja tomaattimurska sekä salsakastiketta. Anna kiehahtaa, lisää riisi.
  2. Kun neste on imeytynyt riiseihin, lisää kookoskerma, sitruunamehu ja juustokumina. Tarkista maku, salsakastikkeen voimakkuus vaikuttaa makuun, mietoa tarvitaan enemmän kuin vahvaa. Anna kypsyä vielä niin, että ruoka on patamaista.
  3. Nauti eksoottisten liha- tai kanaruokien lisäkkeenä raikasta salaattia. Basmati Riisi -pohjaisesta padasta on helppo tehdä myös kekomaisia annoksia muottien avulla. Jos et omista muotteja, käytä viili- tai raejuustotölkkejä muotteina.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.