Alkuvuosi on erilaisten kevyempien välipalojen ja aamupalojen aikaa. Tämä smoothie sopii täydellisesti raikkaaksi aamiaiseksi tai iltapäivän välipalaksi. Luonnollista makeutta smoothieen tuo banaani sekä pieni määrä hunajaa, mansikoiden luontaista makeutta unohtamatta.

Smoothien valmistaminen on todella helppoa, sillä kaikki smoothien ainekset vain mitataan tehosekoittimeen ja pyöräytetään tasaiseksi smoothieksi tai soseutetaan sauvasekoittimella. Smoothien koostumusta voit vaihdella lisäämällä tai vähentämällä maidon määrää, jolloin saat smoothiesta joko lusikoitavan paksua tai juotavan notkeaa.

Voit käyttää smoothieen erilaisia kuitupitoisia hiutaleita, kuten esimerkiksi Myllyn Paras Kaurahiutaleita tai Myllyn Paras Karu Pikakaura-Ruishiutaleita. Viimeistele annos vielä runsaalla määrällä Myllyn Paras -mysliä sekä tuoreilla marjoilla ja hedelmillä.

Ainekset annosta

200
g
mansikoita
50
g
puolukoita
1
banaani
1
rkl
hunajaa
½
dl
maitoa
200
g
maustamatonta jogurttia
Lisäksi
tuoreita marjoja ja hedelmiäa

Ohje

  1. Mittaa tehosekoittimeen marjat, banaani, hunaja, maito, jogurtti sekä valitsemasi hiutaleet. Pyöräytä ainekset sekaisin koneessa ja kaada smoothie kulhoon.
  2. Koristele annos tuoreilla marjoilla ja hedelmillä. Lisää lopuksi runsaasti mysliä smoothien päälle.

Vinkki! Valitsemasi jogurtin koostumuksella voit myös vaikuttaa valmiin smoothien koostumukseen.

Resepti:
Taru Vihavainen

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.