Marjainen lesepuuro

Myllyn Paras
3-4:lle
1lvettä
n.1dlseesaminsiemeniä
150gmustikoita tai mustaherukoita
dlMyllyn Paras Graham Täysjyvävehnäjauhoja
1dlMyllyn Paras Kauraleseitä
hunajaa tai melassia

Valmistusohje

Sekoita seesaminsiemenet ja marjat kylmään veteen ja kiehauta. Lisää grahamvehnäjauhot ja hauduta miedolla lämmöllä 10 minuuttia välillä sekoittaen. Sekoita joukkoon kauraleseet ja jatka hauduttamista miedolla lämmöllä vielä puoli tuntia. Sekoita välillä. Makeuta puuro.

Resepti:
Ohje kirjasta; Margit Kojo Täysipainoinen KASVISRAVINTO energiseen jaksamisen ja hyvän olon perustana (kust. WSOY), muunneltu Myllyn Paras -tuotteille Makuhetki-ohjelman mukaan.

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)