Marika Löfgrenin Maailman mehevin taatelikakku

Marika Löfgrenin Maailman mehevin taatelikakku
1½ - 2 l kakkuvuoka
dlvettä
n. 300gtuoreita taateleita
200gvoita (sulatettuna)
2kananmunaa
2-3dlsokeria
½dlkermaa tai maitoa
n. 4½dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1tlruokasoodaa
1tlleivinjauhetta
1-2tlvaniljasokeria

Valmistusohje

Kiehauta vesi ja tuoreet taatelit kattilassa.

Lisää voi sulatettuna ja kananmunat yksitellen. Jäähdytä sen jälkeen seos vatkaimella vatkaten.

Sekoita vehnäjauho, ruokasooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään.

Lisää sokeri, kerma tai maito sekä jauhoseos varovasti joukkoon.

Kaada taikina korppujauhoilla leivitettyyn vuokaan.

Paista 175 °C 45min - 1 tunti.

VINKKI: Reseptissä on todella tärkeää käyttää tuoreita taateleita ja vatkata hyvin. Siinä piilee kakun salaisuus.

Resepti:
Marika Löfgren

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)