Mansikka-pinaattisalaatti

Myllyn Paras
2:lle
150gtuoretta pinaattia, rucolaa tai rapeaa salaattia
3dlmansikoita
½pktpekonia
½sitruuna
3rklrypsiöljyä
viherpippuria
2-3dlkeitettyä Myllyn Paras Kaura+Riisiä

Valmistusohje

Paloittele pekoniviipaleet muutamaan osaan ja paista ne rapeiksi pannulla tai mikrossa, nosta valumaan talouspaperin päälle. Huuhdo pinaatinlehdet ja valuta.

Viipaloi mansikat. Pese sitruuna hyvin ja raasta vähän kuorta. Sekoita kastike sitruunamehusta ja öljystä.

Kaada kastikkeesta puolet riisin päälle, sekoita ja nosta riisi keoksi kahdelle lautaselle. Lisää päälle pinaatin lehdet, mansikkaviipaleet ja pekonipalat. Pirskota päälle loput kastikkeesta.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)