Mansikka-persimonitaskut

Mansikka-persimonitaskut
10 kpl
10kplMyllyn Paras Voitaikinataskuja
munaa
mantelilastuja
raesokeria
Täyte:
3persimoni-hedelmää
4dltuoreita mansikoita
2dlvaahtoutuvaa kermaa
2-4rklsokeria
1tlvaniljasokeria
200gmaitorahkaa tai valkosuklaarahkaa
tuoretta minttua

Valmistusohje

Levitä jäiset taskut pellille leivinpaperin päälle erikseen sulamaan uunin lämpenemisen ajaksi. Voitele taskut munalla, ripottele halutessasi päälle mantelilastuja ja raesokeria koristeeksi. Paista 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 15–20 min kauniin värisiksi. Voit myös paistaa levyt jäisinä ilman voitelua ja koristelua. Anna jäähtyä 10–15 min ennen täyttämistä.

Viipaloi hedelmät ja mansikat. Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokereilla, lisää rahka ja sekoita tasaiseksi. Avaa taskut varovasti niin, että taitereuna jää kiinni. Laita väliin täytteeksi rahkaseosta sekä hedelmä- ja marjaviipaleita. Taita kansi takaisin päälle. Koristele mintunlehdin.

VINKKI: Voit paistaa taskuja vaikka vain kaksi kerrallaan. Täytettä tarvitaan tällöin pienempi määrä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)