• Testaamisen arvoinen ja maistuva mökkiruoka syntyy helposti Keltaisesta Kukka Makaronista, mozzarella-juustosta ja mansikoista.
  • Tämä on oiva ja raikas lisäke: se on samalla salaatti ja lisuke, eli niin ruokaisa, ettei tarvita muuta kuin varsinaista grilliruokaa (kalaa, kanaa, makkaraa).
  • Kastike on myös makuun sopiva eli kermaviiliä, mansikkasurvosta, basilikaa ja chilipippuria - eri pippureilla saat erilaista luonnetta ruokaan.

Ainekset 4-5:lle (annos 200 g kastikkeen kanssa) annosta

3
dl
vettä
3
dl
appelsiinimehua
1
tl
suolaa
1
tlk
mozzarellapalloja (n. 200 g)
½
l
mansikoita
basilikaa
Kastike:
1
tlk
kermaviiliä tai bulgarianjogurttia (n. 200 g)
1
dl
mansikkasurvosta
1-2
rkl
sokeria
(hiven chilipippuria)

Ohje

  1. Keitä kukkamakaronit suolalla maustetussa mehu-vesiseoksessa pakkauksen ohjeen mukaan. Siivilöi ja anna jäähtyä. Älä huuhtele.

  2. Pilko mansikat. Kokoa ruoka. Sekoita kastikeainekset keskenään ja tarjoa. Maistuu kesällä sellaisenaan tai grilliruoan lisukkeena.

VINKKI: Voit kokeilla ruoassa vaihteeksi myös feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa sekä Myllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.