Mansikka-Mozzarella Kukkapasta

Mansikka-Mozzarellakukkapasta

Mielenkiintoinen ja maistuva mökkiruoka syntyy helposti Keltaisesta Kukka Makaronista, mozzarella-juustosta ja mansikoista. Tämä on oiva ja raikas lisäke: se on samalla salaatti ja lisuke, eli niin ruokaisa, ettei tarvita muuta kuin varsinaista grilliruokaa (kalaa, kanaa, makkaraa). Kastike on myös makuun sopiva eli kermaviiliä, mansikkasurvosta, basilikaa ja chilipippuria - eri pippureilla saat erilaista luonnetta ruokaan.

4-5:lle (annos 200 g kastikkeen kanssa)
6dlMyllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia
3dlvettä
3dlappelsiinimehua
1tlsuolaa
1tlkmozzarellapalloja (n. 200 g)
½lmansikoita
basilikaa
Kastike:
1tlkkermaviiliä tai bulgarianjogurttia (n. 200 g)
1dlmansikkasurvosta
1-2rklsokeria
(hiven chilipippuria)

Valmistusohje

Keitä kukkamakaronit suolalla maustetussa mehu-vesiseoksessa pakkauksen ohjeen mukaan. Siivilöi ja anna jäähtyä. Älä huuhtele. Pilko mansikat. Kokoa ruoka. Sekoita kastikeainekset keskenään ja tarjoa. Maistuu kesällä sellaisenaan tai grilliruoan lisukkeena.

VINKKI: Voit kokeilla ruoassa vaihteeksi myös feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa sekä Myllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Resepti oli mielenkintoinen ja herkullinen. Kiitos :P