Luomu Juusto-makaronilaatikko

Luomu Juusto-makaronilaatikko

Saat vaihtelua makaronilaatikkoon tekemällä sen juustolla ilman lihaa. Kokeile eri juustoja, myös niitä kevyitä. Ennen vanhaan tehtiin makaronilaatikko usein ilman lihaa, hiukan juustoa lisäten.

uunivuoallinen
5dlMyllyn Paras Luomu Makaronia
200gluomu feta-juustoa
1sipuli
200gporkkanoita suikaleina
100gherneitä, paprikaa tms.
2rkltuoretta silputtua basilikaa (tai 1 tl kuivattua maustetta)
2rkltuoretta silputtua persiljaa (tai 1 tl kuivattua maustetta)
Munamaito:
3munaa
7dlmaitoa
tlvalkopippuria
½-1tlsuolaa
1tlpaprikajauhetta

Valmistusohje

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada valutetut makaronit ja jäiset pakastevihannekset voideltuun uunivuokaan. Sekoita yrttimausteet ja feta-juusto pieninä nokareina sekaan. Kaada päälle maustettu munamaito. Kypsennä 200-asteisessa uunissa n. 1 tunti. Käytä Luomu Makaronin lisäksi myös muina raaka-aineina luomua, mikäli mahdollista.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)