Luomu Juusto-makaronilaatikko

Luomu Juusto-makaronilaatikko
  • Saat vaihtelua makaronilaatikkoon tekemällä sen juustolla ilman lihaa.
  • Kokeile eri juustoja, myös niitä kevyitä.
  • Ennen vanhaan tehtiin makaronilaatikko usein ilman lihaa, hiukan juustoa lisäten.
uunivuoallinen
5dlMyllyn Paras Luomu Makaronia
200gluomu feta-juustoa
1sipuli
200gporkkanoita suikaleina
100gherneitä, paprikaa tms.
2rkltuoretta silputtua basilikaa (tai 1 tl kuivattua maustetta)
2rkltuoretta silputtua persiljaa (tai 1 tl kuivattua maustetta)
Munamaito:
3munaa
7dlmaitoa
tlvalkopippuria
½-1tlsuolaa
1tlpaprikajauhetta

Valmistusohje

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada valutetut makaronit ja jäiset pakastevihannekset voideltuun uunivuokaan. Sekoita yrttimausteet ja feta-juusto pieninä nokareina sekaan. Kaada päälle maustettu munamaito.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa n. 1 tunti. Käytä Luomu Makaronin lisäksi myös muina raaka-aineina luomua, mikäli mahdollista.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)