Saat vaihtelua makaronilaatikkoon tekemällä sen juustolla ilman lihaa.

Kokeile eri juustoja, myös niitä kevyitä.

Ennen vanhaan tehtiin makaronilaatikko usein ilman lihaa, hiukan juustoa lisäten.

Ainekset uunivuoallinen annosta

200
g
luomu feta-juustoa
1
sipuli
200
g
porkkanoita suikaleina
100
g
herneitä, paprikaa tms.
2
rkl
tuoretta silputtua basilikaa (tai 1 tl kuivattua maustetta)
2
rkl
tuoretta silputtua persiljaa (tai 1 tl kuivattua maustetta)
Munamaito:
3
munaa
7
dl
maitoa
tl
valkopippuria
½-1
tl
suolaa
1
tl
paprikajauhetta

Ohje

  1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada valutetut makaronit ja jäiset pakastevihannekset voideltuun uunivuokaan. Sekoita yrttimausteet ja feta-juusto pieninä nokareina sekaan. Kaada päälle maustettu munamaito.

  2. Kypsennä 200-asteisessa uunissa n. 1 tunti. Käytä Luomu Makaronin lisäksi myös muina raaka-aineina luomua, mikäli mahdollista.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.