Lohihyrrät

Myllyn Paras
30 tai 48 kpl
1pktMyllyn Paras Lehtitaikinalevyjä (500 g)
tai Torttutaikinalevyjä (500 g)
tai Voitaikinalevyjä (500 g)
Täyte:
n.300glämminsavustettua kirjolohta tai lohta tai kotimaista kalasäilykettä (valutettuna)
4rklvihreää tai punaista pestokastiketta
hienonnettua tilliä

Valmistusohje

Kauli lehtitaikinalevyt hieman pidemmiksi tai paksumpia
torttu- tai voitaikinalevyjä puolet pidemmiksi. Levitä pestoa tasaisesti
kauttaaltaan taikinalevyille. Sekoita kala haarukalla hienoksi ja levitä peston
päälle. Ripottele pinnalle vähän tilliä. Kääri pidennetty levy rullalle
pituussuunnassa (rullaustekniikka sama kuin kääretortulla). Laita rullatut levyt
sauma alaspäin jääkaappiin n. ½ tunniksi.

Leikkaa kustakin rullasta 6 viipaletta ja laita ne joko
sellaisenaan uunipellille tai muffinssivuokiin. Paista 225-asteisen uunin
keskitasolla n. 10 min kauniin värisiksi.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Voiko lohihyrriä pakastaa?
Lohihyrrät voi pakastaa kypsinä paistamisen jälkeen. Terveisin, Kuluttajaneuvonta