Ainekset 30 tai 48 annosta

Täyte:
n.300
g
lämminsavustettua kirjolohta tai lohta tai kotimaista kalasäilykettä (valutettuna)
4
rkl
vihreää tai punaista pestokastiketta
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Kauli lehtitaikinalevyt hieman pidemmiksi tai paksumpia torttu- tai voitaikinalevyjä puolet pidemmiksi. Levitä pestoa tasaisesti kauttaaltaan taikinalevyille. Sekoita kala haarukalla hienoksi ja levitä peston päälle. Ripottele pinnalle vähän tilliä.
  2. Kääri pidennetty levy rullalle pituussuunnassa (rullaustekniikka sama kuin kääretortulla). Laita rullatut levyt sauma alaspäin jääkaappiin n. ½ tunniksi.
  3. Leikkaa kustakin rullasta 6 viipaletta ja laita ne joko sellaisenaan uunipellille tai muffinssivuokiin. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 10 min kauniin värisiksi.
Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.