Liha-fetakastike spagetille

Myllyn Paras

Sportti Täysjyväspagetti on Täysjyvä durumvehnästä valmistettu runsaskuituinen spagetti, joka on väriltään tumman täysjyvämakaronin väristä spagettia. Työpäivän jälkeen lihakastike syntyy kätevästi valmiista lihasuikaleista tai jauhelihasta. Feta-tyyppisellä juustolla saat vaihtelua lihakastikkeen makuun.

noin 4-6:lle
500glihasuikaleita tai paistijauhelihaa
2sipulia tai 1 pss pakastesipulikuutioita (200 g)
4-5valkosipulinkynttä
1rklsoijaa
1tlmustapippuria
1tlktomaattimurskaa
1rklbasilikaa
1tloreganoa
1tlkoliiveja (pieni tlk)
200g(kevyt) feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa kuutioina
Lisäksi:
1psMyllyn Paras Sportti Täysjyväspagettia (500 g)

Valmistusohje

Ruskista lihasuikaleet (tai jauheliha) ja sipulisilppu pannulla. Lisää muut aineet ohjeen järjestyksessä. Anna kypsyä, lisää lopuksi yrtit, oliivit ja juustokuutiot sekä haluamasi määrä niiden lientä. Tarjoile juuri keitetyn Myllyn Paras Spagetin kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)