Lämmin mustikkainen puuro

Lämmin mustikkainen puuro

Tämä resepti on kehitetty Arjan Leivontanurkan Puuropajassa helmikuussa 2015!

2:lle
5dllaimennettua mustaherukkamehua
dlMyllyn Paras KARU Pikakaura-Ruishiutaleita
Päälle:
1-2dlmustikoita

Valmistusohje

Kuumenna mehu kiehuvaksi kattilassa, maista sopiva maku. Mittaa joukkoon hiutaleet ja sekoita pari minuuttia. Jäähdyttele puuroa vähän ja lisää annosten päälle tuoreita mustikoita. Mikäli mustikat ovat jäisiä, laita ne suoraan kuuman puuron päälle. Hyvää sellaisenaan tai maidon kanssa.

Resepti:
Ulla Karppinen & Arttu Ylhävuori

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)