Kurpitsakeitto

Myllyn Paras

Samettinen kurpitsakeitto lämmittää ihanasti. Oikea voi antaa keitolle ihanan maun. Valmistaminen on helppoa, ja keiton seuraksi sopii vaikka herkullinen pekonipannari.

Kurpitsakeitto sopii hyvin myös tarjottavaksi Halloween-juhlissa!

4:lle
1kgkurpitsaa
25gvoita
1sipuli
3kanaliemikuutiota
vettä
suolaa
pippuria
1prksmetanaa tai ranskankermaa

Valmistusohje

Kuori ja kuutioi kurpitsa ja sipuli ja kuullota ne voissa.
Lisää kanaliemikuutiot ja vettä sen verran, että ainekset peittyvät ja keitä
kurpitsakeittoa vartin verran.

Soseuta kurpitsakeitto sileäksi sauvasekoittimella. Mausta.
Sekoita smetana tai ranskankerma joukkoon juuri ennen tarjolle panoa. Tarjoile kurpitsakeitto pekonipannarin kanssa.

Resepti:
Resepti kirjasta: Sami Garam + joukko Aku Ankan ystäviä: Pidot Ankkalinnassa, kustantaja Sanoma Magazines

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Nam, herkullisia reseptejä!