Kuidukkaat uunibanaanit

Kuidukkaat uunibanaanit

Uunibanaaneista saat nopeasti maukasta vatsan täytettä kun nälkä yllättää,
helppo vaihtoehto hedelmäpiirakalle.

Uunibanaani on totuttu usein syömään kermavaahdon kanssa,
mutta sen voi nauttia myös lisäämällä siihen kuituja. 

Kuidukas leseseoksessa on kauran, rukiin ja vehnän
leseitä.

Annoksen kolmesta ruokalusikallisesta (= ½ dl) leseseosta
saa kuitua 9 g eli 30 % päivän tarpeesta.

4 puolikasta, 2 kpl kahdelle
2banaania
Päälle:
1dlMyllyn Paras Kuidukas Kolmen Viljan Leseseosta
1dlkookoshiutaleita
2-3rkljuoksevaa margariinia
n.3rklpaistonkestävää appelsiinimarmeladia
1tlvaniljasokeria

Valmistusohje

Halkaise banaanit pituussuunnassa mikroaaltouuniin tai uuniin
sopivalle tarjoiluvadille/lautaselle. Sekoita päällyksen aineet keskenään ja
levitä seos halkaistujen banaanien päälle. Paista 1-1½ min mikroaaltouunin
täydellä teholla (n. 800 W) tai tavallisessa uunissa hetki grillivastuksen alla.
Tarjoa välipalaksi tai jälkiruoaksi esim. jäätelön tai vaniljakiisselin
kanssa.

VINKKI: Samalla täytteellä voit tehdä vaikkapa
uuniomenoita tai päärynöitä. Näitä hedelmiä tulee paistaa hieman pidempään kuin
banaaneja uunissa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)