Kirsikkaiset suklaakeksit

Kirsikkaiset suklaakeksit
n. 20 kpl
1pktMyllyn Paras Pyöreä Kauramurotaikinaa
100grouhittua tummaa suklaata
2rkltummaa kaakaojauhetta
150gpunaisia kirsikoita
sokerivesikuorrutetta
nonparelleja

Valmistusohje

Ota taikina sulamaan. Sekoita sulaneeseen taikinaan kaakaojauhe ja rouhittu suklaa. Tämä onnistuu helpoiten käsin puristelemalla. Pyörittele taikinasta pieniä palloja, paina palloihin keskelle sormella syvennys ja laita siihen kirsikka.

Paista 200-asteisen uunin keski- tai toiseksi ylimmällä tasolla 6-8 min.  Koristele jäähtyneinä sokerivesikuorrutteella ja nonparelleilla.

VINKKI: Voit leipoa pikkuleivät ilman kirsikoita sellaisenaan tai laittaa keskelle pähkinän.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)