Ainekset n. 20 annosta

100
g
rouhittua tummaa suklaata
2
rkl
tummaa kaakaojauhetta
150
g
punaisia kirsikoita
sokerivesikuorrutetta
nonparelleja

Ohje

Ota taikina sulamaan. Sekoita sulaneeseen taikinaan kaakaojauhe ja rouhittu suklaa. Tämä onnistuu helpoiten käsin puristelemalla. Pyörittele taikinasta pieniä palloja, paina palloihin keskelle sormella syvennys ja laita siihen kirsikka.

Paista 200-asteisen uunin keski- tai toiseksi ylimmällä tasolla 6-8 min.  Koristele jäähtyneinä sokerivesikuorrutteella ja nonparelleilla.

VINKKI: Voit leipoa pikkuleivät ilman kirsikoita sellaisenaan tai laittaa keskelle pähkinän.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.