Kirsikkaiset suklaakeksit

Kirsikkaiset suklaakeksit
n. 20 kpl
1pktMyllyn Paras Pyöreä Suklaataikinaa (380 g)
150gpunaisia kirsikoita
sokerivesikuorrutetta
nonparelleja

Valmistusohje

Myllyn Paras Pyöreä Suklaataikinasta valmistat helposti maukkaita pikkuleipiä. Pyörittele sulaneesta taikinasta pieniä palloja, paina palloihin keskelle sormella syvennys ja laita siihen kirsikka. Paista 200-asteisen uunin keski- tai toiseksi ylimmällä tasolla 6-8 min.  Koristele jäähtyneinä sokerivesikuorrutteella ja nonparelleilla.

VINKKI: Voit leipoa pikkuleivät ilman kirsikoita sellaisenaan tai laittaa keskelle pähkinän.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)