Myllyn Paras Keltainen Kukka Makaroni sopii hyvin kevääseen ja kesään, se on värjätty kurkumalla keltaiseksi, jolloin tumma makaroni onkin väriltään kauniin keltaista, mutta silti siinä on runsaasti kuitua.

Tiesitkö, että tuotetta saa sanoa runsaskuituiseksi, jos siinä on kuitua yli 6,0 g/100 g ja kuitupitoiseksi, jos siinä on kuitua yli 3,0 g/100 g?

Saat salaattimakaroniin lisämakua keittämällä sitä erilaisissa liemissä, esim. appelsiinimehussa, kasvisliemessä, valkosipulilla maustetussa liemessä jne. 

Ainekset 4-6:lle annosta

300
g
marinoituja kalkkunan- tai broilerinfileepaloja
½-1
purjosipulia (n. 150 g)
1-2
maustekurkkua (n. 150 g)
1
keräsalaatti (n. 200 g)
150
g
vähärasvaista feta- tai raejuustoa
1
tlk
säilykepersikkaa paloina (n. 200 g)
1
rs
minitomaatteja
Rasvaton salaatinkastike:
1
dl
säilykepersikoiden lientä
1
tl
punapippuria
(2-4
valkosipulinkynttä)
1
tl
yrttisuolaa
1
basilikanippu

Ohje

  1. Keitä Keltainen Kukka Makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä.

  2. Paista fileepalat pannulla kypsiksi. Suikaloi / pilko muut ainekset ja sekoita kaikki yhteen, jätä aineksia koristeeksi.

  3. Valmista rasvaton salaatinkastike sekoittamalla aineet ja lisää se salaatin sekaan.

  4. Koristele raaka-aineksin. Anna makujen vetäytyä jääkaapissa mieluiten ainakin tunnin.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.