Kaurapuuro

Kaurapuuro
10 min, josta valmisteluaika 5 min
4:lle
1lvettä
4-5dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
(suolaa)

Valmistusohje

  1. Kuumenna neste kiehuvaksi. Lisää hiutaleet ja keitä 5 min. Sekoita välillä. Anna hautua kannen alla. Mausta halutessasi suolalla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (26)

Hyvä koko hiutaleilla. Helppo valmistaa. Laitan noin puolet nesteestä maitoa, tulee pehmeämpi puuro. Korvaan osan hiutaleista hirssihiutaleilla. Maukkaampi/ täyteläisempi lopputulos. Myös tattari käy. Valmiina sekoituksena näytti olevankin kaura-tattarihiutaleita.
Paras tapa aloittaa päivä, on syödä lautasellinen kaurapuuroa. Siitä riittää energiaa moneksi tunniksi ja olo on mitä parhain heti aamusta. Helppo resepti. Pois kermat ja voit, ihan liikaa kaloreita. Kyllä tuolla jo pärjää aivan mainiosti.
Kyllä!
Niinpä!
Tosi hyvää
Pistäkääpä sekaan vielä paistetun makkaran palasia ja kylkeen tonnikalaa. On muuten hyvää!!
Hyvä resepti.
Makuasioitahan nämä ovat, mutta olen pannut vuosikymmeniä puuroihin aina reilun kokoisen voisilmän. Siinä on se voin hieno, jäljittelemätön maku. Ei missään nimessä mitään margariinia. Maku on ruuan tärkein ominaisuus.
Hyvää oli, 5/5.
Ei voita, menee terveellinen puuro pilalle! Vähäsokerista mustikkasoppaa tai muuta kiisseliä joukkoon.

Pages