Kaurapuuro

Kaurapuuro
10 min, josta valmisteluaika 5 min
4:lle
1lvettä
4-5dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
(suolaa)

Valmistusohje

  1. Kuumenna neste kiehuvaksi. Lisää hiutaleet ja keitä 5 min. Sekoita välillä. Anna hautua kannen alla. Mausta halutessasi suolalla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (30)

Pitäisi keittää kaurapuuroa 45 kpl 13 -vuotiaalle urheilevalle pojalle ja 10 miehelle. Kuinka paljon tällaiselle joukolle pitäisi varata puuroa aamupalalle? Entä jos käytössä on 10 l kattila kuinka paljon voin laittaa nestettä, että puuroryynitkin vielä mahtuvat?
Kyseinen resepti on neljälle hengelle. Tämän reseptin kertomalla esimerkiksi 13:lla, on jo lähellä osallistujamäärää. Puuron määrässä kannattaa huomioida, onko aamupalalla muutakin tarjolla. 10 l kattilaan olisi hyvä laittaa enintään 6 l nestettä, jotta hiutaleet mahtuvat ja puuro mahtuu myös kiehumaan kattilassa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Joudun keittämään 20 hengelle kaurapuuron. Paljonko vettä/maitoa ja hiutaleita
Kyseinen resepti tulee tehdä viisinkertaisena, jotta saa puuron 20 hengelle. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Hyvä koko hiutaleilla. Helppo valmistaa. Laitan noin puolet nesteestä maitoa, tulee pehmeämpi puuro. Korvaan osan hiutaleista hirssihiutaleilla. Maukkaampi/ täyteläisempi lopputulos. Myös tattari käy. Valmiina sekoituksena näytti olevankin kaura-tattarihiutaleita.
Paras tapa aloittaa päivä, on syödä lautasellinen kaurapuuroa. Siitä riittää energiaa moneksi tunniksi ja olo on mitä parhain heti aamusta. Helppo resepti. Pois kermat ja voit, ihan liikaa kaloreita. Kyllä tuolla jo pärjää aivan mainiosti.
Kyllä!
Niinpä!
Tosi hyvää
Pistäkääpä sekaan vielä paistetun makkaran palasia ja kylkeen tonnikalaa. On muuten hyvää!!

Pages