Kaurapuuro

Kaurapuuro
4:lle
1lvettä
4-5dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
(suolaa)

Valmistusohje

Kuumenna neste kiehuvaksi. Lisää hiutaleet ja keitä 5 min. Sekoita välillä. Anna hautua kannen alla. Mausta halutessasi suolalla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (19)

Tosi hyvää
Pistäkääpä sekaan vielä paistetun makkaran palasia ja kylkeen tonnikalaa. On muuten hyvää!!
Hyvä resepti.
Makuasioitahan nämä ovat, mutta olen pannut vuosikymmeniä puuroihin aina reilun kokoisen voisilmän. Siinä on se voin hieno, jäljittelemätön maku. Ei missään nimessä mitään margariinia. Maku on ruuan tärkein ominaisuus.
Hyvää oli, 5/5.
Ei voita, menee terveellinen puuro pilalle! Vähäsokerista mustikkasoppaa tai muuta kiisseliä joukkoon.
Veden voi korvata kermalla. Ja päälle runsaasti voita.
Hyvä aamupala.
Minkää ei oo parempaa ku lautanen kaurapuuroa, nyrkillinen voita ja kaks hyvi paistettua grillimakkaraa. :P
Laitoin joukkoon vielä pellavansiemeniä :) Hyvää, halpaa ja täyttävää.

Pages