Hiutaleiden keittoaika on viisi minuuttia eli nesteen tulee kiehua sen ajan. Lisäksi puuroa on hyvä hauduttaa vähän aikaa keittämisen jälkeen. Terveisin, kuluttajaneuvonta
Pitäisi keittää kaurapuuroa 45 kpl 13 -vuotiaalle urheilevalle pojalle ja 10 miehelle. Kuinka paljon tällaiselle joukolle pitäisi varata puuroa aamupalalle?
Entä jos käytössä on 10 l kattila kuinka paljon voin laittaa nestettä, että puuroryynitkin vielä mahtuvat?
Kyseinen resepti on neljälle hengelle. Tämän reseptin kertomalla esimerkiksi 13:lla, on jo lähellä osallistujamäärää. Puuron määrässä kannattaa huomioida, onko aamupalalla muutakin tarjolla.
10 l kattilaan olisi hyvä laittaa enintään 6 l nestettä, jotta hiutaleet mahtuvat ja puuro mahtuu myös kiehumaan kattilassa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Hyvä koko hiutaleilla. Helppo valmistaa. Laitan noin puolet nesteestä maitoa, tulee pehmeämpi puuro. Korvaan osan hiutaleista hirssihiutaleilla. Maukkaampi/ täyteläisempi lopputulos.
Myös tattari käy. Valmiina sekoituksena näytti olevankin kaura-tattarihiutaleita.
Paras tapa aloittaa päivä, on syödä lautasellinen kaurapuuroa. Siitä riittää energiaa moneksi tunniksi ja olo on mitä parhain heti aamusta. Helppo resepti. Pois kermat ja voit, ihan liikaa kaloreita. Kyllä tuolla jo pärjää aivan mainiosti.
Makuasioitahan nämä ovat, mutta olen pannut vuosikymmeniä puuroihin aina reilun kokoisen voisilmän. Siinä on se voin hieno, jäljittelemätön maku. Ei missään nimessä mitään margariinia. Maku on ruuan tärkein ominaisuus.