Kaurapikkuleipiä

Kaurapikkuleipiä

Valmiista pakasteena myytävästä Kauramurotaikinasta on ihana leipoa erilaisia keksejä nopeasti ja helposti.

30-40 kpl
1pktMyllyn Paras Pyöreä Kauramurotaikinaa (380 g)
Pinnalle ja koristeeksi:
kananmunaa voiteluun
raesokeria

Valmistusohje

HELPOT KAURAKEKSITANGOT: Painele taikinalevy suorakaiteeksi ja leikkaa taikinalevyn sivusta terävällä veitsellä tankoja. Voitele kananmunalla ja koristele halutessasi raesokerilla. Paista 5-10 min 200-225-asteisen uunin keskitasolla. RUSINAKEKSIT: Sulata taikinalevyt ja sekoita n. 1 dl rusinoita 200 g:n taikinalevyyn. Pyörittele taikina pieniksi palloiksi. Voitele kananmunalla ja paista 5-10 min 200-225-asteisen uunin keskitasolla. HILLOKEKSIT: Pyörittele sulanut taikina pieniksi palloiksi, paina pallojen keskelle sormella syvennys ja laita syvennykseen paistonkestävää hilloa. Voitele kananmunalla. Paista 5-10 min 200-225-asteisen uunin keskitasolla. SYDÄNPIPARIT: Kaaviloi sulanut taikina kaulimella ohueksi hieman jauhoja apuna käyttäen ja ota sydänmuotilla pipareita. Voitele kananmunalla ja koristele mantelilastuilla ja raesokerilla. Paista n. 5 min 200-225-asteisen uunin keskitasolla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)