Kaurapikkuleipiä

Kaurapikkuleipiä
15 min, josta valmisteluaika 10 min
  • Valmiista pakasteena myytävästä Kauramurotaikinasta on ihana leipoa erilaisia keksejä nopeasti ja helposti!
30-40 kpl
1pktMyllyn Paras Pyöreä Kauramurotaikinaa (380 g)
Pinnalle ja koristeeksi:
kananmunaa voiteluun
raesokeria

Valmistusohje

HELPOT KAURAKEKSITANGOT:

  1. Painele taikinalevy suorakaiteeksi ja leikkaa taikinalevyn sivusta terävällä veitsellä tankoja. Voitele kananmunalla ja koristele halutessasi raesokerilla.

  2. Paista 5-10 min 200-225-asteisen uunin keskitasolla.

RUSINAKEKSIT: 

  1. Sulata taikinalevyt ja sekoita n. 1 dl rusinoita 200 g:n taikinalevyyn. Pyörittele taikina pieniksi palloiksi.

  2. Voitele kananmunalla ja paista 5-10 min 200-225-asteisen uunin keskitasolla.

HILLOKEKSIT: 

  1. Pyörittele sulanut taikina pieniksi palloiksi, paina pallojen keskelle sormella syvennys ja laita syvennykseen paistonkestävää hilloa.

  2. Voitele kananmunalla. Paista 5-10 min 200-225-asteisen uunin keskitasolla.

SYDÄNPIPARIT:

  1.  Kaaviloi sulanut taikina kaulimella ohueksi hieman jauhoja apuna käyttäen ja ota sydänmuotilla pipareita.

  2. Voitele kananmunalla ja koristele mantelilastuilla ja raesokerilla.

  3. Paista n. 5 min 200-225-asteisen uunin keskitasolla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)