Kaura-härkäpapurouhe lisukkeeksi väljässä vedessä keittäen

Kaura-härkäpapurouhe lisäkkeeksi väljässä vedessä keittäen
20 min, josta valmisteluaika 5 min
4:lle
1lvettä
2 ½dlMyllyn Paras Kaura-härkäpapurouhetta
1tlsuolaa tai 1 liemikuutio

Valmistusohje

Kiehauta vesi isossa kattilassa, lisää kaura-härkäpapurouhe ja 1 tl suolaa tai 1 liemikuutio. Anna kiehua 20 minuuttia välillä sekoittaen. Kaada kypsä kaura-härkäpapurouhe lävikköön ja huuhdo nopeasti käyttötarkoituksen mukaan lämpimällä tai kylmällä vedellä (esim. salaatit).

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)