Katkarapupalat

Katkarapupalat
30-40 kpl
1pktMyllyn Paras Lehtitaikinalevyjä (500 g)
munaa voiteluun
unikonsiemeniä koristeeksi
Täyte:
n.200gkatkaraputuorejuustoa (tai sulate)
n.150gkatkarapuja
tuoretta tilliä

Valmistusohje

Ota puolikuun ja tähden muotoisilla piparimuoteilla taikinalevyistä kuita ja tähtiä. Voitele ne munalla ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä. Paista sellaisenaan 225-asteisen uunin keskitasolla n. 10 min kauniin värisiksi. Anna jäähtyä ennen täyttämistä.  Täytä kuut ja tähdet vähän ennen tarjoilua halkaisemalla ne terävällä veitsellä keskeltä ja laittamalla väliin tuore- tai sulatejuustoa ja katkarapuja. Koristele pienillä tillinoksilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)