Ainekset noin 4:lle annosta

2
rkl
voita tai öljyä
100
g
purjosipulia
1
porkkana (100 g)
2
sellerin vartta (100 g)
100
g
parsakaalia
100
g
kiinankaalia
1
(keltainen) paprika (100 g)
(2-3
valkosipulinkynttä)
2-3
dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
1
tl
basilikaa
½
tl
kynteliä
¼-½
tl
rouhittua mustapippuria
100
g
sulatejuustoa
50-100
g
sinihomejuustoa

Ohje

  1. Sulata rasva teflon-kattilassa tai -kasarissa. Lisää kasviksia ohjeen järjestyksessä suikaleina hautumaan. Kun olet saanut kaikki kasvikset kattilaan, anna niiden hautua kannen alla n. 10 min.

  2. Lisää sen jälkeen vesi ja mausteet ja jatka haudutusta n. 15 min. Lisää lopuksi juustot palasina sekaan ja anna niiden sulaa kastikkeeseen.

  3. Tarjoile juuri keitetyn Myllyn Paras Spagetinkanssa erikseen tai kastike sekoitettuna spagetin sekaan.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.