Kahden Pastan Katkarapusalaatti

20 min, josta valmisteluaika 20 min
- Makupastaa käytettäessä saa kätevästi makua pastasalaattiin.
- Tämä salaatti on ruokaisa pastasalaatti esim. lounaaksi tai ennen treenejä.
4-6 annosta
3 | dl | Myllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia |
3 | dl | Myllyn Paras Pestopastaa |
½ | kurkkua kuutioina | |
n.300 | g | katkarapuja |
1 | avokado | |
1 | punainen paprika | |
1 | tlk | ananaspaloja (pieni tlk) |
1 | tlk | kapriksia (pieni tlk) |
1 | keräsalaatti | |
1 | rucolaruukku | |
Kastike: | ||
½ | dl | säilykeananaksen lientä + sitruunamehua |
⅓ | dl | rypsi- tai avokadoöljyä |
1 | tl | raastettua inkivääriä tai inkivääritahnaa |
2 | tl | tummaa ruokosokeria |
½ | tl | rouhittua mustapippuria |
½ | tl | chilijauhetta |
½ | tl | yrttisuolaa |
Valmistusohje
Keitä molemmat pastat kiehuvassa vedessä pakkausten ohjeiden mukaan. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Suikaloi kurkku. Sulata ja valuta katkaravut lävikössä.
Valmista salaatinkastike sekoittamalla ainekset keskenään. Tarkista maku. Lado puhdistetut salaatinlehdet tarjoiluvadille.
Sekoita ainekset ja kastike keskenään. Lusikoi salaatti vadille salaatinlehtien päälle. Koristele mieleiseksi.
Kommentoi reseptiä