Jyväsalaatti

Terveellinen jyväsalaatti
4-6:lle
n.2dlEsikypsytetty Rikottu Ohrasuurimo 1 kg
1kplruukkusalaattia suikaleina
n.200gpurjosipulia suikaleina
(n.200gvarsiselleriä suikaleina)
1ananaspaloja liemineen (n. 200 g)
1punainen paprika kuutioina (n. 200 g)
pieni pala chilipaprikaa hienonnettuna
1tlkrasvatonta raejuustoa (n. 200 g)
Lisäksi:
valmista kevyt salaatinkastiketta (esim. yrtti)

Valmistusohje

Keitä suurimot pakkauksen ohjeen mukaan väljässä vedessä (2 dl:sta tulee noin 5 dl). Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä.

Pilko ja sekoita kaikki salaatin ainekset. Sekoita valmis kastike halutessasi salaattiin tai tarjoile erikseen. Sopii alkusalaatiksi tai pääruoan lisäkkeeksi.

VINKKI: Keitä suurimoita kerralla reilumpi määrä ja käytä kypsiä suurimoita esim. leivontaan tai viilin/jogurtin kanssa (myslin tapaan).

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)