Juustohyrrät

Juustohyrrät
55 min, josta valmisteluaika 15 min
noin 30 kpl
1pktMyllyn Paras Voitaikinalevyjä (500 g)
Täyte 1:
valkosipulituorejuustoa
hienonnettua valkosipulia
Täyte 2:
sinihomejuustoa
pähkinärouhetta

Valmistusohje

  1. Kauli voitaikinalevyjä noin puolet pidemmäksi. Levitä haluamaasi huoneenlämpöistä täytettä taikinalevylle (n. 2-3 rkl / taikinalevy). Kääri pidennetty levy rullalle pituussuunnassa (rullaustekniikka sama kuin kääretortulla). Laita rullatut levyt sauma alaspäin jääkaappiin n. puoleksi tunniksi. 

  2. Leikkaa kustakin rullasta 6 viipaletta ja laita ne joko sellaisenaan uunipellille tai muffinssivuokiin. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 10-15 min kauniin värisiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (19)

Ei tullu sellaisia kuin kuva antoi ymmärtää, muuten ok.
Parhaillaan testailen...täytteenä pippurituorejuusto, salamirouhe ja ananasmurska sekä vähän emmentaljuustoraastetta! Epätietoisuus iski...kumpaan suuntaan kääritään? (Ohje nimittäin hiukan hämää, koska ohjeessa lukee, että sama rullaustekniikka kuin kääretortulla, joten käärin puolet toiseen suuntaan ja puolet toiseen! Nyt jää nähtäväksi millasia tulee ja miltä maistuu.
Taikinalevy rullataan pituussuuntaan eli yhdestä taikinalevystä tulee kuusi rullaa. Rullan voi kääriä toiseenkin suuntaan. Silloin kierteistä ei tule halkaisijaltaan kuitenkaan niin suuria. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Aivan ihania! Vieraatkin tykkäsivät!
Olen parhaillaan alkamassa kokeilla tätä reseptiä. Mutta tuo "kääri pituussuunnassa", kumpaa se nyt tarkoittaa? Ja sitten molempia täytteitä samalle levylle päällekkäin vaiko eri levyille eri täytteitä?
Rullaaminen aloitetaan siis kapealta sivulta. Eri levyille voi laittaa eri täytteitä. Terveisin, Kuluttajaneuvonta.
Laita savuporo sulatejuustoa ja paprika sulatejuustoa, niin on sitten syötävän hyvää. Kiitos.
Eivät oiken onnistuneet. Uunissa kohosivat keskeltä tötteröiksi, vaikka ennen paistamista painelinkin keskeltä. Ei tullut kovin nättejä.
Erittäin hyvä resepti oli. Tosin onnistuin kaaviloimaan taikinan väärin, joten ensi kerralla täytyy tehdä toisinpäin.
Voiko näitä pakastaa?

Pages