Joulutaskut karpalo-valkosuklaamoussella

Joulutaskut karpalo-valkosuklaamoussella
10 kpl
10kplMyllyn Paras Voitaikinataskuja
Väliin:
2dlkuohukermaa
200gvalkosuklaata
1tlvaniljasokeria
300gkarpalo- tai puolukkahilloa
karpaloita tai puolukoita
(mansikka)tomusokeria

Valmistusohje

Levitä jäiset taskut pellille leivinpaperin päälle erikseen sulamaan uunin lämpenemisen ajaksi. Paista 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 15–20 min kauniin värisiksi. Anna jäähtyä 10–15 min ennen täyttämistä.

Valmista suklaamoussetäyte: kuumenna kerma varovasti kiehuvaksi kattilassa, ota se heti pois liedeltä. Lisää suklaapalat ja sekoita, kunnes suklaa on sulanut, mausta halutessasi vaniljasokerilla. Laita seos jäähtymään ja anna jäähtyä jääkaappikylmäksi. Vatkaa hyvin jäähtynyt seos kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella, älä vatkaa kuitenkaan liikaa. 

Avaa taskut varovasti niin, että taitereuna jää kiinni. Levitä pohjille hilloa, päälle moussea ja marjoja reilusti. Taita kansi päälle ja sihtaa taskujen pintaan tomusokeria. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

HELPPO JA IHANA TARJOTTAVA OMPELUSEURAPORUKALLE.