Jauheliha-Kasviswokki thaityyliin

Myllyn Paras
4:lle
300-400gvähärasvaista jauhelihaa
2-4valkosipulinkynttä
2tlrypsiöljyä
2-4tlpunaista tai vihreää Thai currytahnaa
600gpakastewokkivihanneksia
ripaus sokeria
ripaus suolaa
1tlkkookosmaitoa
tilkka sitruuna- tai limemehua
tuore keskivahva chili
½ruukkua thai- tai tavallista basilikaa
Lisäksi:
Myllyn Paras Basmati Riisiä
tai Jasmiini Riisiä

Valmistusohje

Anna jauhelihan lämmetä puolisen tuntia huoneenlämmössä,
mikäli aika sallii. Laita riisi kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuumenna öljy wokissa tai paistokasarissa ja murusta
joukkoon jauheliha. Ruskista kevyesti hyvällä lämmöllä, niin ettei liha ala
kiehua omassa limessään. Purista joukkoon valkosipulit ja lisää sekaan
currytahna.

Sekoita ja anna paistua hetki. Mausta sokeri- ja suola
ripauksella sekä lisää joukkoon pakastevihannekset. Sekoita hyvin ja kaada
pannulle kookosmaito. Voit myös siirtää jauhelihaseoksen hetkeksi pois wokista
tai paistokasarista ja wokata kasviksia muutaman minuutin ajan öljytilkassa.
Lisää jauhelihaseos takaisin ja jatka kuten edellä. Anna porista hetken aikaa.

Tarkista maku ja purista sekaan tilkka sitruuna- tai limemehua, vinottain suikaloitu, siemenistä puhdistettu chili ja basilikan
lehdet. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Sopivan helppo gettoruoka! Tällä voi perheen pienetkin harjoitella kokkaamista! 5/5+ !!