Jätski-vadelmataskut turkinpippuritwistillä

Jätski-vadelmataskut turkinpippuritwistillä
10 kpl
1pktMyllyn Paras Voitaikinaa (500 g)
Täyte:
1lvaniljajäätelöä
150gturkinpippurirouhetta (Fazer)
300gvadelmia
(mansikka)tomusokeria

Valmistusohje

Valmista ensiksi voitaikinataskut: Kauli jokainen Voitaikinalevy puolet ohuemmaksi, ja leikkaa ne kahtia. Näin saat 10 kpl noin 10 x 15 cm:n kokoisia taikinalevyjä. Pistele syntyneet taikinalevyt haarukalla tiheästi ja paina kevyesti taikinalevyn keskelle taitosviiva leipäveitsen tylsällä reunalla. Taita taikinalevy kaksinkerroin niin, että taitosviiva jää taskun sisäpuolelle.  Paista taskuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 15 min. Raota taskuja auki varovasti heti kuumina. Anna jäähtyä 10–15 min ennen täyttämistä.

Laita väliin taskun kokoinen, n. 1 cm paksuinen jäätelöviipale ja ripottele jäätelön päälle reilusti turkinpippurirouhetta sekä vadelmia. Taita kansi takaisin päälle. Ripottele leivosten pinnalle tomusokeria.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)