Jätski-vadelmataskut turkinpippuritwistillä

Jätski-vadelmataskut turkinpippuritwistillä
10 kpl
10kplMyllyn Paras Voitaikinataskuja
Täyte:
1lvaniljajäätelöä
150gturkinpippurirouhetta (Fazer)
300gvadelmia
(mansikka)tomusokeria

Valmistusohje

Levitä jäiset taskut pellille leivinpaperin päälle erikseen sulamaan uunin lämpenemisen ajaksi. Paista 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 15–20 min kauniin värisiksi. Anna jäähtyä 10–15 min ennen täyttämistä.

Avaa taskut varovasti niin, että taitereuna jää kiinni. Laita väliin taskun kokoinen, n. 1 cm paksuinen jäätelöviipale ja ripottele jäätelön päälle reilusti turkinpippurirouhetta sekä vadelmia. Taita kansi takaisin päälle. Ripottele leivosten pinnalle tomusokeria.

VINKKI: Voit paistaa taskuja vaikka vain kaksi kerrallaan. Täytettä tarvitaan tällöin pienempi määrä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)