Kookospuuro jasmiiniriisistä

Jasmiiniriisi-kookospuuro hedelmillä

Herkullinen kookospuuro jasmiiniriisistä ihanien hedelmien kera! 

6 annosta
1prkkookosmaitoa (400 g)
2dlvettä
2dlMyllyn Paras Jasmiini Riisi
½dlsokeria
maustemitallinen suolaa
2dlkuohukermaa
Sekahedelmäkastike:
1pskuivattuja sekahedelmiä
4dlvettä
1 ½dl sokeria
2kanelitankoa

Valmistusohje

Aloita hedelmistä, laita hedelmät, vesi, sokeri ja kanelitangot kattilaan. Keitä hiljaa poreillen 15–20 minuuttia, kunnes hedelmät ovat pehmeitä.

Kuumenna vesi ja kookosmaito kiehuvaksi. Lisää jasminriisi joukkoon ja keitä noin 12 minuuttia. Mausta sokerilla ja suolalla. Jäähdytä haaleaksi.

Vaahdota jääkaappikylmä kerma ja sekoita vaahto riisiin.

Tarjoa haalea puuro kuuman sekahedelmäkastikkeen kera. 

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)