Hernepastaa

Myllyn Paras
1:lle
kypsää Myllyn Paras Spagettia
½rklöljyä
1rklmanteleita, kurpitsan- tai auringonkukansiemeniä
½dlruokakermaa tai vastaavaa
mustapippuria
ripaus suolaa
100gpakasteherneitä
hienonnettua ruohosipulia tai persiljaa
Pinnalle:
juustoraastetta

Valmistusohje

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti. Lorauta vähän öljyä sopivan kokoisen kasarin pohjalle. Lisää kypsä pasta ja
mantelit tai siemenet ja anna lämmetä hetken aikaa. Kaada sekaan vähän
ruokakermaa kostukkeeksi, mausta pippurilla ja suolalla ja lisää pakasteherneet.

Kun herneetkin ovat kuumia, kaada pasta lautaselle. Raasta
päälle juustoa ja nauti saman tien. Pasta-aterian jälkeen maistuu hedelmä tai
mehevä porkkana.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)