Ainekset 1:lle annosta

½
rkl
öljyä
1
rkl
manteleita, kurpitsan- tai auringonkukansiemeniä
½
dl
ruokakermaa tai vastaavaa
mustapippuria
ripaus suolaa
100
g
pakasteherneitä
hienonnettua ruohosipulia tai persiljaa
Pinnalle:
juustoraastetta

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti. Lorauta vähän öljyä sopivan kokoisen kasarin pohjalle. Lisää kypsä pasta ja mantelit tai siemenet ja anna lämmetä hetken aikaa. Kaada sekaan vähän ruokakermaa kostukkeeksi, mausta pippurilla ja suolalla ja lisää pakasteherneet.

  2. Kun herneetkin ovat kuumia, kaada pasta lautaselle. Raasta päälle juustoa ja nauti saman tien. Pasta-aterian jälkeen maistuu hedelmä tai mehevä porkkana.

VINKKI! Kannattaa kokeilla myös toista vihreää, nopeasti valmistuvaa pastaihanuutta, avokadopastaa!

Resepti:
Kati Nappa

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

4 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.