Helppo Makaroniruoka

Helppo Makaroniruoka

Sipulit "löökeineen" ovat mukavaa kesäruokaa. Sipulien "löökit" kannattaa laittaa ruokaan vasta valmistuksen  lopussa, niin rakenne on mukavampi. Ruokaan voi valita kesäaikaan uutta porkkanaa, retiisiä ym. kasvikseksi, talvella pakastesuikaleita. Uudet juurekset ja vihannekset voi huolellisen pesemisen jälkeen käyttää ruokaan ohuina suikaleina ilman kuorimista. Helppo ja nopea ruoka.

noin 4:lle
6dlMyllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia
400gpaistijauhelihaa
1kesäsipulinippu
n.300gkesäkasviksia, esim. uutta porkkanaa, retiisiä tai wokkisuikaleita pakasteesta
1tlsuolaa
tlvalkopippuria
1tlpaprikajauhetta

Valmistusohje

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta vesi pois. Älä huuhtele. Ruskista pannulla jauheliha ja suikaloidut sipulien päät sekä muut kasvikset, esim. porkkanaa tai retiisiä ohuina viipaleina tai suikaleina. Mausta kypsä seos ja lisää sipulien varret. Yhdistä lopuksi kypsät makaronit ja jauhelihakasvisseos.

VINKKI: Paistijauhelihan tilalla voit käyttää mitä tahansa liha-, kana- tai kalasuikaleita.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)