Haettu sivustolta 27.9.2023 Helppo mustikkapiirakka sitruunasäväyksellä Helppo mustikkapiirakka sitruunasäväyksellä Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 15 arviota Anna arviosi 5 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 45 min hiivattomat leivonnaiset kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Tämä helppo mustikkapiirakka valmistuu Vappu Pimiän ohjeella. Klassinen mehevä piirakka saa erityisen raikkaan säväyksen sitruunankuoresta, jota sekoitetaan täytteeeseen. Herkku sopii hyvin kahvipöytään ja kesäisen aterian elegantiksi herkuksi. Ainekset annosta 1 pkt Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikinaa, makea (380 g) 4-5 dl mustikoita ½-⅔ dl sokeria 1 tl vaniljasokeria 1 prk kermaviiliä 1 muna 1 sitruunan kuori raastettuna Ohje Ota pakastetaikina sulamaan. Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen. Kauli sulanut taikina hieman ohuemmaksi ja painele pyöreään piirakkavuokaan. Levitä mustikat pohjan päälle (pakastemustikat jäisinä). Sekoita muut ainekset keskenään ja levitä seos mustikoiden päälle. Paista piirakkaa uunin keskitasolla noin 30-40 minuuttia uunista riippuen. Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera. Resepti: Vappu Pimiä, Radio Novan Vapun valtakunta
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Mustikkapiirakka Kuva Perinteinen mustikkapiirakka pullataikinasta Kuva Mustikkapiirakka murotaikinasta Piirakat ja tortut: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonymous kirjoitti 29.8.2020 - 12:06 Laitoin kermaviilin tilalle Arlan lempi 10% jogurttia. Oli paras mustikkapiirakka ikinä. Vastaa Anonymous kirjoitti 22.8.2020 - 15:15 Teen taikinan itse. Vastaa Anonymous kirjoitti 16.7.2019 - 21:14 Helppo ja kiva mökillä tehdä, tykkäsin Vastaa Anonymous kirjoitti 12.6.2017 - 09:13 Mielenkiintoinen ja nopea valmistaa ja sitruuna varmasti säväyttää. Vastaa Anonymous kirjoitti 9.6.2016 - 15:27 Ah, niin helppo ja hyvä resepti. Onnistuu takuuvarmasti valmistaikinasta! Vastaa Näytä lisää kommentteja (5)
Anonymous kirjoitti 29.8.2020 - 12:06 Laitoin kermaviilin tilalle Arlan lempi 10% jogurttia. Oli paras mustikkapiirakka ikinä. Vastaa
Anonymous kirjoitti 12.6.2017 - 09:13 Mielenkiintoinen ja nopea valmistaa ja sitruuna varmasti säväyttää. Vastaa
Anonymous kirjoitti 9.6.2016 - 15:27 Ah, niin helppo ja hyvä resepti. Onnistuu takuuvarmasti valmistaikinasta! Vastaa