Helppo ja herkullinen mustikkapiirakka

Helppo ja herkullinen mustikkapiirakka
1pktMyllyn Paras Pyöreä Piirakkataikinaa, makea (380 g)
4-5dlmustikoita
½-⅔dlsokeria
1tlvaniljasokeria
1prkkermaviiliä
1muna
1sitruunan kuori raastettuna

Valmistusohje

Ota taikina sulamaan. Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen. Kauli taikinaa hieman ohuemmaksi ja painele pyöreään piirakkavuokaan. Levitä mustikat pohjan päälle. Sekoita muut ainekset keskenään ja levitä seos mustikoiden päälle. Paista piirakkaa uunin keskitasolla noin 30-40 minuuttia uunista riippuen. Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Katso myös rapealla kauramurulla päällystetty Mustikkapiirakka ja samalta sivulta löytyviä muita herkullisia mustikkapiirakoiden reseptejä.

Resepti:
Vappu Pimiä, Radio Novan Vapun valtakunta

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Ah, niin helppo ja hyvä resepti. Onnistuu takuuvarmasti valmistaikinasta!