Helpot pullavohvelit eli puhvelit passionhedelmähillolla

Puhvelit
1 t , josta valmisteluaika

Someleipurimme Anette venytti pullataikinan uuteen uskoon ja paistoi vohveliraudalla puhveleita eli pehmeitä pullavohveleita. Puhvelit valmistuvat näppärästi ja nopeasti Myllyn Parhaan Pyöreä Pullataikinalla, jonka löydätkin valmiina pakastealtaasta.

n. 20-25 kpl
Pullavohvelit eli puhvelit:
1kplMyllyn Paras Pyöreä Pullataikina
rypsiöljyä paistamiseen
Passionhedelmähillo:
2dlpassionhedelmistä puristettua mehua (n. 800 g hedelmiä)
150ghillosokeria
kermavaahtoa

Valmistusohje

  1. Ota Myllyn Paras Pyöreä Pullataikina huoneenlämpöön sulamaan.

  2. Valmista taikinan sulaessa hillo, jotta se ehtii jäähtyä ennen tarjoilua.

  3. Purista passionhedelmistä 2 dl mehua siivilän läpi.

  4. Sekoita mehu ja hillosokeri kattilassa ja kuumenna miedolla lämmöllä kiehuvaksi.

  5. Anna hillon kiehua n. 5 min ja siirrä kattila liedeltä jäähtymään.

  6. Leikkaa pullataikinasta  n. Ø 6–7cm ympyröitä pyöreällä piparimuotilla.

  7. Voitele vohvelirauta kauttaaltaan öljyllä ja purista taikina kuumien levyjen väliin.

  8. Paista taikinaa kypsäksi, kunnes sen pinta saa kauniin värin.

  9. Tarjoile puhvelit passionhedelmähillon ja kermavaahdon kera.

 

Katso kaikki Someleipureiden reseptit: #someleipurit2020

Resepti:
Myllyn Paras #Someleipurit2020 Anette Simoska

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)