Gratinoitu Jauheliha-juustopaistos

Myllyn Paras
4:lle
6dlkeitettyä Myllyn Paras Pikariisiä
tai keitettyä Pitkäriisiä
tai keitettyä Irtonainen Kaura+Riisiä
2dlkermaviiliä (tai Fraiche Mix Pepper&Paprikaa)
1sipuli
(1puristettu valkosipulinkynsi)
1rklöljyä
500gjauhelihaa (vähärasvaista)
1tlsuolaa
mustapippuria myllystä
1-2rkltuoretta (tai 1-2 tl kuivattua) oreganoa tai basilikaa
3-4tomaattia
1-2dljuustoraastetta

Valmistusohje

Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Levitä riisi voideltuun matalaan uunivuokaan. Lusikoi päälle kermaviili, tai jos olet mausteisemman ruoan ystävä, mausta Fraiche mieleiseksesi kannen mausteseoksella ja lisää se riisin joukkkoon.

Kuullota hienonnettu sipuli ja valkosipuli, lisää jauheliha ja ruskista kevyesti. Mausta suolalla, pippurilla ja yrteillä. Levitä jauhelihaseos riisin päälle ja nosta pinnalle paksuhkot tomaattiviipaleet. Ripottele päälle juustoraaste ja gratinoi uunin keskiosassa n. 10 min. Tarjoa lisäkkeeksi vihreää salaattia tai porkkanoita.

VINKKI: Voit käyttää riisin tilalla kypsää makaronia.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)