Feta-tuoretomaattipasta

Feta-tuoretomaattipasta

Nopea ja maistuva lisäke esimerkiksi grillatulle kalalle. Älä kypsennä pastaa liikaa, "al dente" on tässä paras. Timjami ja tuoretomaatti tekevät lisäkkeestä raikkaan. Katso video ohjeen alta, kuinka Arttu Harkki ja Arja Savela valmistivat tämän pastan.

lisäkkeeksi 3-4:lle
1rklrypsiöljyä
1-2sipulia varsineen
5dlvettä
4dlMyllyn Paras Tomaatti-Chilipastaa
4tomaattia pieninä kuutioina
100g(kevyt) pippurituorejuustoa
1dlpieniä kapriksia
200gfeta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa kuutioina
n.2rklhienonnettua tuoretta timjamia

Valmistusohje

Paista hienonnettu sipuli pinnoitetussa kattilassa öljyssä. Lisää vesi, kuumenna kiehuvaksi, lisää pasta ja keitä 7 minuutta. Leikkaa sillä aikaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. Lisää lähes kypsän pasta-sipuliseoksen joukkoon tuorejuusto ja anna sen sulaa joukkoon. Ota liesi pois päältä. Lisää kaprikset, tomaatti- ja fetakuutiot ja silppua joukkoon tuoretta timjamia. Tarjoile esim. rapujuhlissa tai vaikkapa grillatun kalan kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)