Feta-tuoretomaattipasta

Feta-tuoretomaattipasta
  • Nopea ja maistuva lisäke esimerkiksi grillatulle kalalle.
  • Älä kypsennä pastaa liikaa, "al dente" on tässä paras.
  • Timjami ja tuoretomaatti tekevät lisäkkeestä raikkaan.
  • Katso video ohjeen alta, kuinka Arttu Harkki ja Arja Savela valmistivat tämän pastan.
lisäkkeeksi 3-4:lle
1rklrypsiöljyä
1-2sipulia varsineen
5dlvettä
4dlMyllyn Paras Tomaatti-Chilipastaa
4tomaattia pieninä kuutioina
100g(kevyt) pippurituorejuustoa
1dlpieniä kapriksia
200gfeta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa kuutioina
n.2rklhienonnettua tuoretta timjamia

Valmistusohje

Paista hienonnettu sipuli pinnoitetussa kattilassa öljyssä. Lisää vesi, kuumenna kiehuvaksi, lisää pasta ja keitä 7 minuutta. Leikkaa sillä aikaa tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää lähes kypsän pasta-sipuliseoksen joukkoon tuorejuusto ja anna sen sulaa joukkoon. Ota liesi pois päältä.

Lisää kaprikset, tomaatti- ja fetakuutiot ja silppua joukkoon tuoretta timjamia. Tarjoile esim. rapujuhlissa tai vaikkapa grillatun kalan kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)