Ainekset 3-4:lle annosta

200-400
g
broilerisuikaleita
ps
pakastesipulikuutioita tai pieni silputtu sipuli
1
ps
pakastekasviksia
n.8
dl
kanalientä kuutiosta tai fondista
1
rkl
öljyä
tuoretta basilikaa, timjamia ja persiljaa

Ohje

  1. Paista boilerisuikaleet öljyssä. Lisää sipulisilppu ja kuullota pehmeiksi. Kaada joukkoon kanaliemi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää sekaan pakastevihannekset ja sydän- tai muu makaroni.

  2. Keitä 7 minuuttia. Tarkista maku ja lisää lopuksi joukkoon 1-2 dl tuoretta yrttisilppua. Käytä timjamia vain ⅓ persiljan tai/ja basilikan määrästä. Keiton seuraksi maistuu hyvä leipä.

VINKKI: Voit valmistaa keiton myös rasvattomista porsaanpaistisuikaleista ja halutessasi vaihtaa yrteiksi salvian (n. ¼ muun yrtin määrästä) ja ruohosipulin.

Resepti:
Kati Nappa

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

6 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.