Bratwurst-pippuripasta

Bratwurst-pippuripasta

Keitä runsaskuituinen Tumma Makaroni al dente, n. 7 min. Valmista erikseen maistuva bratwurst-kastike. Tarjoile al dente -pasta heti kastikkeen ja raikkaan paprikaisen salaatin kanssa.

n. 4:lle
5dlMyllyn Paras Tumma Makaronia
Kastike:
300gbratwurstia
2punasipulia
2rklrypsiöljyä + voita
1rklMyllyn Paras Karkea Vehnäjauhoja
3-4dlvettä + lihaliemikuutio tai 1 rkl lihafondia
2hapokasta omenaa tai muutama luumu/kirsikka pilkottuna
1-2rklvahvaa sinappia
1-2rkltomaattisosetta tai -ketsuppia
tlmusta- tai roseepippurirouhetta
1rsminitomaatteja
1dlsmetanaa
tuoretta basilikaa

Valmistusohje

Viipaloi makkara ja suikaloi sipulit. Paista ne kasarissa öljy-voiseoksessa, anna ruskistua kevyesti. Ripottele sekaan jauhot, sekoita ja anna kuumentua hetki. Lisää neste ja omenat pieninä kuutioina, tai luumut lohkoina tai kirsikat puolikkaina (kaikista kivet poistettuna), mausta kastike ja lisää minitomaatit puolikkaina. Lisää lopuksi smetanaa pehmentämään makua. Kuumenna pastavesi kiehuvaksi, lisää pasta. Anna kiehua 7–8 min välillä sekoittaen. Valuta pasta. Tarjoile bratwurst-kastikkeen ja raikkaan paprikaisen salaatin (tammenlehväsalaattia ja paprikaa) kanssa.  Ripottele pinnalle hienonnettua basilikaa ennen tarjoilua. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Oikein hyvää syksyiseen Göteboriin koko perheelle.