Banoffee-taskut

Banoffee-taskut
10 kpl
10kplMyllyn Paras Voitaikinataskuja
Täyte:
3banaania (+sitruunamehua)
2dlkinuskikastiketta
150gsuolapähkinöitä
2dlvaahtoutuvaa kermaa
2tlpikakahvijauhetta
2rklsokeria
tomusokeria
tuoretta minttua

Valmistusohje

Levitä jäiset taskut pellille leivinpaperin päälle erikseen sulamaan uunin lämpenemisen ajaksi. Paista 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 15–20 min kauniin värisiksi. Anna jäähtyä 10–15 min ennen täyttämistä.

Viipaloi banaanit, ripottele päälle sitruunamehua tummumisen estämiseksi. Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta kahvijauheella ja sokerilla.

Avaa taskut varovasti niin, että taitereuna jää kiinni.  Laita pohjalle banaaniviipaleita, valuta päälle kinuskikastiketta, ripottele sekaan suolapähkinöitä sekä levitä raita kahvivaahtoa lusikalla. Taita kansi takaisin päälle. Ripottele pinnalle tomusokeria. Koristele mintunlehdin. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)