Banoffee-taskut

Banoffee-taskut
10 kpl
1pktMyllyn Paras Voitaikinaa (500 g)
Täyte:
3banaania (+sitruunamehua)
2dlkinuskikastiketta
150gsuolapähkinöitä
2dlvaahtoutuvaa kermaa
2tlpikakahvijauhetta
2rklsokeria
tomusokeria
tuoretta minttua

Valmistusohje

Valmista ensiksi voitaikinataskut: Kauli jokainen Voitaikinalevy puolet ohuemmaksi, ja leikkaa ne kahtia. Näin saat 10 kpl noin 10 x 15 cm:n kokoisia taikinalevyjä. Pistele syntyneet taikinalevyt haarukalla tiheästi ja paina kevyesti taikinalevyn keskelle taitosviiva leipäveitsen tylsällä reunalla. Taita taikinalevy kaksinkerroin niin, että taitosviiva jää taskun sisäpuolelle.  Paista taskuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 15 min. Raota taskuja auki varovasti heti kuumina. Anna jäähtyä 10–15 min ennen täyttämistä.

Viipaloi banaanit, ripottele päälle sitruunamehua tummumisen estämiseksi. Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta kahvijauheella ja sokerilla.

Laita pohjalle banaaniviipaleita, valuta päälle kinuskikastiketta, ripottele sekaan suolapähkinöitä sekä levitä raita kahvivaahtoa lusikalla. Taita kansi takaisin päälle. Ripottele pinnalle tomusokeria. Koristele mintunlehdin. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)