Appelsiini-Valkohomejuustotähdet

Appelsiini-Valkohomejuustotähdet

Appelsiini-valkohomejuustotähdet ovat helppoja ja nopeita tarjottavia. Valkohomejuuston ja appelsiinin maku sopivat hyvin yhteen. Pikkusuolaisten valmistukseen sopii yhtä hyvin joko voilla leivottu Voitaikina, laktoositon lehtevä Torttutaikina tai hiukan ohuempi lehtevä Lehtitaikina.

30-40 kpl
1pktMyllyn Paras Torttutaikinalevyjä (500 g)
tai Lehtitaikinalevyjä (500 g)
tai Voitaikinalevyjä (500 g)
munaa voiteluun
unikonsiemeniä koristeeksi
Täyte:
100gvalkohomejuustoa
100gappelsiinimarmeladia

Valmistusohje

Ota tähden muotoisella piparimuotilla taikinalevyistä tähtiä. Voitele ne munalla ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 10 min kauniin värisiksi. Anna jäähtyä ennen täyttämistä. Täytä tähdet vähän ennen tarjoilua halkaisemalla ne keskeltä ja laittamalla noin teelusikallinen kumpaakin täytettä väliin.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Onko muita täyte vinkkejä? Voisi tehdä kahdenlaisia illanistujaisiin.
Reseptisivujemme Pikkusuolaiset-osiosta löytyy lisää täytevaihtoehtoja tarjoiluun. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Namm.. Näyttääpä herkulliselta ja helpolta ohjeelta.
Mielenkiintoinen ohje, täytyypä kokeilla.