Appelsiini-Valkohomejuustotähdet

Appelsiini-Valkohomejuustotähdet
  • Appelsiini-valkohomejuustotähdet ovat helppoja ja nopeita tarjottavia.
  • Valkohomejuuston ja appelsiinin maku sopivat hyvin yhteen.
  • Pikkusuolaisten valmistukseen sopii yhtä hyvin joko voilla leivottu Voitaikina, laktoositon lehtevä Torttutaikina tai hiukan ohuempi lehtevä Lehtitaikina.
30-40 kpl
1pktMyllyn Paras Torttutaikinalevyjä (500 g)
tai Lehtitaikinalevyjä (500 g)
tai Voitaikinalevyjä (500 g)
munaa voiteluun
unikonsiemeniä koristeeksi
Täyte:
100gvalkohomejuustoa
100gappelsiinimarmeladia

Valmistusohje

Ota tähden muotoisella piparimuotilla taikinalevyistä tähtiä. Voitele ne munalla ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 10 min kauniin värisiksi. Anna jäähtyä ennen täyttämistä.

Täytä tähdet vähän ennen tarjoilua halkaisemalla ne keskeltä ja laittamalla noin teelusikallinen kumpaakin täytettä väliin.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Onko muita täyte vinkkejä? Voisi tehdä kahdenlaisia illanistujaisiin.
Reseptisivujemme Pikkusuolaiset-osiosta löytyy lisää täytevaihtoehtoja tarjoiluun. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Namm.. Näyttääpä herkulliselta ja helpolta ohjeelta.
Mielenkiintoinen ohje, täytyypä kokeilla.