Ananaskirsikkakakku

Myllyn Paras
noin 10:lle
Pohja:
2munaa
1dlsokeria
2dlMyllyn Paras Karkea Vehnäjauhoja
1tlleivinjauhetta
50gvoi- tai margariinisulaa
Väliin tai päälle:
2dlkuohukermaa
2dlmaitorahkaa
½-1dlsokeria
1rklvaniljasokeria
1tlksäilykekirsikoita
2tlkananasmurskaa

Valmistusohje

Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vehnäjauhot, joihin on
sekoitettu leivinjauhe ja sula rasva ja sekoita tasaiseksi. Levitä taikina
voideltuun ja korppujauhotettuun piirakka- tai kakkuvuokaan. Paista 200-asteisen
uunin keskitasolla kypsäksi 12-15 min. Anna kakkupohjan jäähtyä.

Valmista täyte vatkaamalla kerma vaahdoksi, lisää siihen
rahka ja sokerit.

Halkaise kakkupohja kahtia. Laita alempi levy
tarjoiluasetille tai piirakkavuokaan, kostuta levyt säilykekirsikoiden ja
ananaksen liemillä. Levitä alimmalle levylle ananasmurskat ja n. ⅓ rahkaseoksesta. Laita toinen levy päälle ja koristele kauniiksi lopulla
rahkaseoksella ja kirsikoilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Kivanmakuinen jos onnistuu!
Kuulostaa kovin hyvältä. Täytynee kokeilla! :)
helppo.hyvän makuinen. hyvä öhje. kiitos.