Ainekset piirasvuoallinen annosta

Täyte:
1
tlk
ananasmurskaa
2
dl
Bulgarian- tai ananasjogurttia
2
munaa
½
dl
sokeria
1
rkl
vaniljasokeria
100
g
kookoshiutaleita
Koristeeksi:
säilykekirsikoita

Ohje

  1. Ota taikina sulamaan n. ½ tuntia ennen käyttöä. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Levitä murotaikina isohkon piirakkavuoan pohjalle ja reunoille ja kaada täyte päälle. Laita pinnalle kymmenisen kirsikkaa koristeeksi.

  2. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla noin puoli tuntia.

VINKKI: Voit myös tehdä murotaikinan itse, ohje löytyy tästä linkistä!

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

10 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.