Voi tätä bloggaamisen hitautta. Jonossa olisi useampiakin postauksia, mutta kun tekemistä on enemmän kuin tunteja vuorokaudessa. Tässä kuitenkin yhteistyössä Myllyn Parhaan kanssa toteutettu postaus. Kehittelin siis ”omasta päästäni” piirakkareseptin ihan kokeiluversiona, käyttäen pohjana Myllyn Parhaan uutuutta, Pyöreää suklaataikinaa pakastealtaasta, joka sisältää ihan oikeaa suklaarouhetta.

Sulaneen, piirakkavuokaan painelemani pohjan päälle tuli seuraavanlainen seos:

Purkki kermaviiliä (rahkakin käy)
Yhden sitruunan mehu puristettuna ja sen kuori raastettuna (pese sitruuna hyvin!)
100 g sulatettua valkosuklaata
Kaksi munaa
0,5 dl sokeria
1tl vaniljasokeria

Kaikki sekoitettiin yhteen ja kaadettiin pohjan päälle. Paistoin 175 asteessa puolisen tuntia.
Yllättävän hyvä yhdistelmä tämä makea valkosuklaa ja kirpeä sitruuna. Ja niin helppo piirakka tehdä, ettei tosikaan! Lisäksi suklaataikina oli oikeasti hyvää, seuraavaksi taidan kokeilla tehdä siitä täytekeksejä!

Plain text

  • Et voi lisätä HTML-tageja.
  • Verkko- ja sähköposti-osoitteet muuttuvat linkeiksi automaattisesti.
  • Pitkät lauseet rivittyvät automaattisesti.