Pulled pork-pasta

Pulled_Pork_Pasta_2

Erilaiset pastat maistuvat kaikille ja niitä voi mielensä mukaan varioida erilaisilla lisukkeilla ja erilaisilla pastavaihtoehdoilla. Myllyn Parhaan pastavalikoimasta löytää jokainen varmasti mieleisensä! Itse päädyin putkipastaan pulled porkin kaveriksi, ja tässäpä teille ohjetta siihen!

Pulled pork-pasta

500 g Myllyn Paras putkipastaa

1 iso sipuli

3 valkosipulin kynttä

500 g pulled porkia

250 g kirsikkatomaatteja

50 g tuoretta babypinaattia

2 dl kermaa

mustapippuria

suolaa

Parmesan-raastetta maun mukaan

Öljyä paistamiseen

Keitä pasta suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.

Pastan valmistuessa pilko sipuli ja valkosipuli, puolita kirsikkatomaatit. Laita pannulle öljyyn sipulit kuullottumaan ja lisää hetken kuluttua mukaan kirsikkatomaatit ja babypinaatit ja anna kypsyä miedolla lämmöllä. 

Lisää joukkoon pulled pork, kerma ja mausteet. Keittele miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia. 

Valuta pasta ja kaada se takaisin kattilaan, lisää joukkoon pulled-pork-kastike ja makusi mukaan parmesan-raastetta. Sekoita ja anna lämmetä miedolla lämmöllä vielä hetki.

Koristele annokset babypinaatin lehdillä.

Tästä tuli kahden aikuisen ja kahden lapsen perheeseen kahdeksi päiväksi syötävää ja maistui erinomaisesti myös lapsille! 

Sesonki:

Plain text

  • Et voi lisätä HTML-tageja.
  • Verkko- ja sähköposti-osoitteet muuttuvat linkeiksi automaattisesti.
  • Pitkät lauseet rivittyvät automaattisesti.