Kerroskiisseli höystettynä auringonkukansiemen-mansikkagranolalla

Kiisseli2

Kesällä on ihana nautiskella aamiaista ulkona auringonpaisteessa, ja mikäpä olisi herkullisempaa kuin kunnon vanhanajan kerroskiisseli höystettynä auringonkukansiemen-mansikkagranolalla!

Kerroskiisseli höystettynä auringonkukansiemen-mansikkagranolalla

Vaniljakiisseli

6dl (täys)maitoa

1 muna

3 rkl perunajauhoja

2-3 rkl sokeria

1rkl vaniljasokeria

 

Lisää pinnoitettuun kattilaan maito, muna ja perunajauhot ja vispaa seos tasaiseksi. Kuumenna liedellä koko ajan sekoittaen kunnes seos pulpahtaa (älä anna kiehua!)) ja siirrä heti pois liedeltä. Vispaa joukkoon sokerit ja laita kiisseli kylmään vesihauteeseen jäähtymään.

 

Mansikkakiisseli

6dl marjamehua

300g (pakaste)mansikoita

3 rkl perunajauhoja

1 rkl sokeria

 

Laita kattilaan mehu, mansikat ja perunajauhot ja vispaa vispilällä tasaiseksi.

Kuumenna liedellä koko ajan sekoittaen, kunnes seos pulpahtaa (älä anna kiehua!) ja siirrä sitten pois liedeltä. Lisää joukkoon sokeri ja laita kylmään vesihauteeseen jäähtymään.

Kiisseleiden jäähdyttyä laita ensin pohjalle vaniljakiisseliä, päälle mansikkakiissseliä ja ripottele höysteeksi OATGOODS Auringonkukansiemen-mansikkagranolaa!

Kerroskiisseli

Plain text

  • Et voi lisätä HTML-tageja.
  • Verkko- ja sähköposti-osoitteet muuttuvat linkeiksi automaattisesti.
  • Pitkät lauseet rivittyvät automaattisesti.