Vegaanisena luonnistuu nykyään pizzaklassikotkin. Kolmen juuston kokonaisuus antaa täydelliset maut tähän tuhtiin herkkuun.

Ainekset 6 annosta

600
g
tomaattinen pizzakastike
200
g
vegaaninen sinihomejuusto
200
g
vegaaninen fetajuustokuutio
400
g
vegaaninen mozzarellajuustoraaste
2
rkl
kuivattu oregano

Ohje

  1. Aseta kaksi kappaletta Myllyn Paras kauraisia pizzapohjia päällekkäin.
  2. Kaulitse halutun kokoisiksi. Nosta pizzapohjat leivinpaperoituun uunivuokaan.
  3. Levitä pohjien päälle tomaattinen pizzakastike. Levitä pohjille vegaaninen mozzarellajuustoraaste.
  4. Ripottele pinnalle vegaanisia fetajuustokuutioita ja vegaanista sinihomejuustoa.
  5. Paista 185 C asteisessa uunissa 10–15 minuuttia. Nosta tarjolle ja ripottele päälle kuivattua oreganoa.
Resepti:
12kuukautta

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

1 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.