Haettu sivustolta 3.12.2023 Cocktail-riisipiirakka chorizolla ja fetajuustolla Cocktail-riisipiirakka chorizolla ja fetajuustolla Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä laktoositon
Myllyn Paras Cocktail-Riisipiirakka on perinteisen mallinen, riisitäytteinen rapeakuorinen pieni cocktailpiirakka. Pienellä tuunauksella saat helposti täyttävää tarjottavaa vitriiniin! Ainekset annosta Myllyn Paras Cocktail-riisipiirakka yrttituorejuusto, laktoositon chorizo fetajuusto, laktoositon oliivi punasipuli ruohosipuli Ohje Paista piirakat paistetaan jäisenä 250-asteisessa uunissa n. 20 min. Paistetut piirakat voi voidella voisulalla tai kasviöljyllä. Pursota yrttituorejuusto piirakan päälle. Asettele chorizo, fetajuusto, oliivit, punasipuli ja ruohosipuli kauniista piirakan päälle. Resepti: Myllyn Paras Oy
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua