Haettu sivustolta 4.10.2024 Hämmästyshuttu Hämmästyshuttu Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä laktoositon
Kerman, rahkan, mustikkapyreen ja ruisjauhojen yhdistelmästä syntyy maistuva jälkiruoka vaikka lounaspöytään! Ainekset 10 annosta, annoskoko 160 g annosta 400 g Valio laktoositonta vispikermaa 500 g Valio maustettua rahkaa, sitruuna laktoositon 45 g sokeria 600 g Findus Mustikkapyreetä 90 g Myllyn Paras Ruisjauhoja Ohje Vaahdota kerma. Sekoita rahka, marjapyree, sokeri ja ruisjauhot. Lisää lopuksi kermavaahto ja sekoita hieman. Resepti: Myllyn Paras, Findus ja Valio.
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Mustikkamannapuuro Kuva Ruis-suklaasuukko Kuva Rukiinen kuningatarmisu
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua