Aasialaisittain maustettu tofupiirakka, joka saa potkua chilistä ja väriä korianterista sekä silmusalaatista. Tämä on kirjaimellisesti pala Aasiaa lautasella.

Ainekset 10 hengelle annosta

800
g
aasialaisittain maustettua tofua suikaleena
4
dl
ruokakerma
4
dl
maito
4
kpl
kananmuna
1
rkl
suolaa
1
dl
hienonnettua korianteria
1
ras
silmusalaattia
2
kpl
punainen chili viipaloituna
tuoretta korianteria koristeluun

Ohje

 

  1. Sulata Myllyn Paras ½-GN suolaisia piirakkataikinoita erilleen otettuina huoneenlämmössä n. 30 minuuttia. Aseta piirakkataikinat leivinpaperoituun 1/1-GN -astiaan. Painele taikinat tasaisesti jättäen reunoille taikinaa. Esipaista piirakkataikinaa 175°C asteisessa uunissa 12–15 minuuttia.
  2. Sekoita sillä aikaa kulhossa kerma, maito, kananmunat, suola ja hienonnettu korianteri. Ota piirakkataikina pois uunista. Levitä tofu tasaisesti piirakkataikinan pohjalle. Kaada vielä muna-maitoseos päälle. Paista 175°C asteisessa uunissa 15–20 minuuttia, kunnes piirakka on kypsä.
  3. Anna jäähtyä. Leikkaa annospaloiksi. Koristele annospalat silmusalaatilla, chilirenkailla ja tuoreella korianterilla.

VINKKI: Voit korvata paprikasalsan artisokan sydämillä tai muilla kasviksilla.

Resepti:
12kuukautta

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.