Aasialaisittain maustettu tofupiirakka, joka saa potkua chilistä ja väriä korianterista sekä silmusalaatista. Tämä on kirjaimellisesti pala Aasiaa lautasella.
Sulata Myllyn Paras ½-GN suolaisia piirakkataikinoita erilleen otettuina huoneenlämmössä n. 30 minuuttia. Aseta piirakkataikinat leivinpaperoituun 1/1-GN -astiaan. Painele taikinat tasaisesti jättäen reunoille taikinaa. Esipaista piirakkataikinaa 175°C asteisessa uunissa 12–15 minuuttia.
Sekoita sillä aikaa kulhossa kerma, maito, kananmunat, suola ja hienonnettu korianteri. Ota piirakkataikina pois uunista. Levitä tofu tasaisesti piirakkataikinan pohjalle. Kaada vielä muna-maitoseos päälle. Paista 175°C asteisessa uunissa 15–20 minuuttia, kunnes piirakka on kypsä.
Anna jäähtyä. Leikkaa annospaloiksi. Koristele annospalat silmusalaatilla, chilirenkailla ja tuoreella korianterilla.
VINKKI: Voit korvata paprikasalsan artisokan sydämillä tai muilla kasviksilla.
Kommentteja ja keskustelua