Pirteä mango ja pehmeä kaura ovat loistava makupari smoothieen! Tämä täyttävä smoothie syntyykin käyttämällä OATGOODS Ruoanlaittoon -rouhetta, joka sisältää täysjyväkauraa sekä rypsiöljyä.

Vähintään kahden tunnin kylmäsäilytys sakeuttaa lopputuloksen, mutta suosittelemme smoothielle yön yli säilytystä. Sekoita smoothie ennen tarjoilua.

Jos haluat valmistaa esimerkiksi smoothien marjasoseella, testaathan omaan makuusi sopivan OATGOODS määrän, sillä marjojen happamuus vaikuttaa makuun. Smoothien sokerin voit korvata myös banaanilla.

Ainekset annosta

Kauraliemi:
1,5
l
vesi
Makuaine ja mausteet:
1
kg
mangosose, säilyke (esim. Bonne)
0,2
kg
sokeri (tai banaani)
0,01
kg
vaniljasokeri

Ohje

  1. Yhdistä OATGOODS veteen. Lisää sose ja sokerit.

  2. Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi.

  3. Anna tekeytyä kylmässä kaksi tuntia tai yön yli.

  4. Suuret määrät voit valmistaa sekoittavassa padassa.

  5. Jos valmistat muista hedelmä- ja marjasoseista smoothieta lisää sokeria tarvittaessa.

VINKKI: Smoothie kannattaa valmistaa sauvasekoittimella, jolloin kauran rakenne hajoaa ja sakeuttaa liemen.

Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.