Tähtitorttuaihiot on näppärä täyttää mieleiseksi ja tarjota jouluisten kahvien kera asiakkaille. 

Ainekset 30 kpl annosta

Täyte:
150
g
mantelirouhetta
150
g
kookosrouhetta
200
g
munamassaa (3 munaa)
3
dl
sokeria
Päälle:
100
g
punaisia säilykekirsikoita

Ohje

  1. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Laita jokaisen tortun keskelle vajaa 1 rkl täytettä. Paina täytteen päälle puolikas kirsikka.
  2. Paista jäisiä torttuja 200 asteisessa kiertoilmauunissa tai 224 asteisen uunin keskitasolla n. 20 min, sulaneille tortuille riittää lyhyempi aika, n. 12-15 min.
  3. Sihtaa kypsien torttujen päälle tomusokeria. Voit myös vaihtoehtoisesti voidella tortut ennen paistamista munalla.

VINKKI: Voit käyttää myös kookoshiutaleita.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.